top of page
BYGGSTÄDNING
TILL MARKNADENS BÄSTA PRIS

Vi erbjuder komplett service i Malmö inom byggstädning - under arbetets gång samt slutstädning före besiktning.

Kvalitet och tradition

Byggstädning i Malmö till marknadens bästa pris och med marknadens högsta kvalitet - självklart vill du samarbeta med oss!

 

Vi har länge haft ett brett utbud av olika städtjänster i Malmö och vi fortsätter att växa. Nu erbjuder vi byggstädning. Kontakta oss redan idag så berättar vi mer om vårt utbud, hur vi jobbar samt ger dig ett prisförslag.

 

Hos oss kan du känna dig trygg i att din byggstädning blir utförd enligt gällande regler, att avfallet tas om hand på rätt sätt och att du får ett slutresultat som du blir nöjd med. Vi ser till att din byggarbetsplats hålls ren och snygg under arbetets gång vilket gör det säkrare för din byggpersonal samt säkerställer att arbetet kan flyta på effektivt.

Företagsstäd

Flexibilitet – med kundens önskemål i fokus

Hos oss får du en egen kontaktperson som agerar projektledare och tar hand om såväl arbetsledning som besiktningar av städuppdraget. Genom att du har en enda kontaktperson

blir det lättare att koordinera uppdraget utifrån hur ditt bygge fortskrider och du får då även snabbt svar på eventuella frågor. Vi tar fullt ansvar för din byggstädning.

 

All vår personal har ID06-kort och som extra säkerhet har vi en rejält tilltagen ansvarsförsäkring. Vi hjälper dig att leva upp till de riktlinjer som har satts upp av byggsektorns kretsloppsråd gällande hantering av byggavfall.

 

Vi vänder oss först och främst till företagskunder, fastighetsägare och bostadsrättsföreningar och tar oss an såväl små som stora uppdrag inom byggstädning. Vi har ett fullständigt utbud av städtjänster så ta även en titt på dessa. Vi vill gärna samarbeta med dig även där.

 

Varmt välkommen till oss när du behöver riktigt bra byggstädning i Malmö! Vi ser fram emot ett långsiktigt samarbete med dig. Hör av dig till oss för att få referenser på tidigare utförda uppdrag samt för att få offert för dina projekt.

DSC03823.JPG
thumbnail_Logo BYGGNADS.jpg

Kontakta oss

Kontakt

Address

VD 

Milan Jorgic

Arbetsledare

Milorad Panic

Arbetsledare

Goran Trivunovic

Testvägen 9, Arlöv, Sverige

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page