top of page
DSC03338_edited.jpg

ANPASSAD STÄDNING FÖR
ERT FÖRETAG

Vi är städfirman i Malmö för ditt  bolag

Facilities

VI ANDVÄNDER DE BÄSTA PRODUKTERNA

VI GER DET LILLA EXTRA

Fönsterputs

Vi putsar fönster åt alla företag och organisationer. Eftersom vi använder miljövänliga produkter utför vi inte fönsterputsning i minusgrader. Vi har med all nödvändig utrustning som behövs.

 

För större fönsterputsningsuppdrag kommer vi på kostnadsfritt besök och ger ett fast pris för hela arbetet. Priset beror bland annat på tillgänglighet och fönstrets storlek.

Polering av golv

Det finns särskilt tåliga golv som kan förlåta mycket, men även dessa bör behandlas regelbundet med ett omfattande golvvårdsprogram. Det är viktigt att se efter de olika golvens behov, för när det kommer till rengöring är inte alla golv likadana. Ett rent och välvårdat golv gör att man kan känna sig som hemma i sin bostad.

Trappstädning

Som hyresvärd bör du se till att trapphuset är rent och fräscht för att skapa en trevlig miljö för dina hyres- eller bostadsrättsägare samt besökare. Vi har lång erfarenhet av trappstädning och erbjuder trygghet och kvalitet

Slutstädning

Att renovera eller bygga nytt är oftast positivt men en bidragande effekt är dock att det samlas byggdamm och smuts på arbetsplatsen. Med vår hjälp slipper ni själva städa undan och blir garanterad ett professionellt resultat.

KONTAKTA OSS FÖR
EN FRI KONSULTATION 

Kontakta oss

Tack för ditt meddelande!

DSC03510_edited.jpg
Företags konsultation

press to zoom
DSC03390_edited_edited
DSC03390_edited_edited

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/13

0707-72 22 73

bottom of page