Tvättservice Till dig som företag

Skapa en ren och hälsosam arbetsmiljö, vi tvättar allt från kläder till dukar och sängkläder.

Kontakta oss

ARBETSKLÄDER

Vi tvättar arbetskläder inom alla branscher

Inom industri, vård, bygg, anläggning, hotell och restaurang utsätts plaggen dagligen för olika typer av nedsmutsning och kräver kontinuerlig tvätt och vård. Behovet av tvätt skiljer sig mellan olika branscher och vi anpassar det efter just er verksamhet.

SYDDS & VARSEL

Grovt nedsmutsade kläder

Inom industri, bygg och anläggning utsätts kläderna för påfrestande miljöer. Här finns också krav på synlighet och det är viktigt att hålla plaggen i bra skick. Vi hjälper er att ta hand era arbetskläder och hålla dem hela och rena.

HELHETSLEVERANTÖR

Tvättjänster för hotell och äldreboende

Vi tvättar alla era textilier

Vi erbjuder även tvätt av täcken, kuddar, överkast, gardiner och andra textilier. Vi arbetar ständigt med att kvalitetssäkra våra processer.

Skicka en offertförfrågan

RESTAURANG & CATERING

Tvättservice för restauranger

Vi tvättar bordslinnen åt restauranger samt företag inom event, catering och konferens. Vårt uppdrag är att alltid se till att ni har rena dukar och servetter när ni behöver det. Vi hjälper er även att se till så serveringspersonal och kockar alltid har rena arbetskläder.

HOTELL & RESTAURANG

Smidig helhetslösning

Vi tvättar allt från kockarnas rockar och serveringspersonalens skjortor till receptionisternas kostymer och städpersonalens uniformer. Som helhetsleverantör hämtar och lämnar vi arbetskläderna samtidigt som era nytvättade bädd- eller bordslinnen.

VÅRD & OMSORG

Stora hygienkrav på vårdkläder

En god hygienisk standard är krav inom vård och omsorg. Personalen måste ha rena kläder för att minimera risken för bakteriespridning. Vi hjälper er inom vård och omsorg med att tvätta och underhålla era personalkläder.

Skicka en offertförfrågan